Tarinoita museokodissa

Reitzin arvokkaassa museokodissa pääsemme tutustumaan laaja-alaisesti taiteeseen ja taide-esineisiin.  Nähtävillä on yli 170 maalausta, joiden joukossa Suomen taiteen kultakauden rakastettujen mestareiden teoksia. Kokoelmiin kuuluu Meissenin ja Sevrèsin posliiniesineitä ja antiikkihopeaa. Maailmanlaajuisestikin  harvinaisuus on 1600-luvun ausburgilainen ”älykello”. Interiööri kokonaisuutena on jo taideteos.

Tervetuloa mukaan opastetulle vierailulle torstaina 20.4. klo 15, Apollonkatu 23! Myös ystäväsi on tervetullut mukaan! Ilmoittaudutko ma 17.4. mennessä yhdistyksen sihteerille inari.raitala(at)gmail.com. Ei pääsymaksuja.

Olisi mukavaa, jos sinulla olisi vierailun jälkeen vielä hetki aikaa vaihtaa näkemyksiä läheisessä Cafe Fazerissa (Runeberginkatu 32) .

Liittyviä uutisia