Joulun tunnelmissa

Vietimme joulujuhlaa 12.12.2022 Sommelossa, Helsingin Kalevalaisten Naisten tiloissa. Todella huonoa keliä ja lumimyrskyä uhmaten viitisentoista kalevalaista naista nautti lämpimästä tunnelmasta ja mukavasta yhdessäolosta.

Lauloimme tuttuja joululauluja sihteerimme Inarin johdolla. Puheenjohtajamme Elina oli illan juontajana. Suoma Sihto ja Marja-Liisa Vilkko-Hämäläinen esittivät kauniin ja ajankohtaisen tarinan pienestä tulitikkutytöstä. Kaikkien osallistujien kesken arvottiin Kalevalan vuoden joulukoriste Kalevan karhu. Tilaisuudessa arvottiin myös upea joulukori lohdutuspalkintoineen.

Illan tarjoiluna nautittiin riisipuuroa kanelin, sokerin ja maidon kera. Jälkiruokana kahvi/tee ja joulutorttu, pipari ja konvehti. Kiitos emännällemme Kaijalle sekä kaikille ohjelmaan ja järjestelyihin osallistuneille.

Kuvissa kousa ja kuksa, kunniajäsenemme Ritva Räty yhdessä Irmeli Rotin kanssa, Inari Raitala-Heikkinen sekä Suoma Sihto ja Marja-Liisa Vilkko-Hämäläinen

Liittyviä uutisia