Yhdistyksen uusi vuosi käynnistyi

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin tuttuun tapaan Itämerenkatu 8:n kerhohuoneessa keskiviikkona 15. maaliskuuta klo 18.

Kokouksen alkajaisiksi nautittiin laskiaispullakahvit, puheenjohtaja Elina Selinheimo toivotti osallistujat tervetulleiksi ja kokousta luotsasi eteenpäin taitavasti Elsi Winch.

Vuosikertomus, tilinpäätös, toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin yksimielisesti. Keskustelua herätti, miten nuoria saataisiin innostumaan mukaan.

Joustavuuden lisäämiseksi hallitus esitti sääntömuutosta, joka hyväksyttiin. Hallitukseen kuuluisi puheenjohtaja ja 4–8 jäsentä, kun voimassa olevien sääntöjen mukaan hallitukseen kuuluu vähintään kuusi jäsentä ja puheenjohtaja. Muutos tulee voimaan, kun PRH on hyväksynyt sen.

Vuonna 2023 hallitukseen kuuluvat puheenjohtajana Elina Selinheimo ja jäseninä, Kaija Hyvönen-Rajecki, Pirjo Hyyppä, Minna Lehväslaiho ja Inari Raitala-Heikkinen.

Jäsenmaksu pysyy edelleen 25 eurona.

Inga Pihlhjerta oli ehdottomassa erovuorossa toimittuaan kaksi kolmevuotiskautta hallituksessa. Inga on toiminut puheenjohtajana, varapuheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä ja monien ryhmien osaavana vetäjänä. Hän on ollut rakentamassa yhdistyksen kotisivua, ollut vahvasti mukana yhdistyksen tietosuojaselosteen laatimisessa, organisoinut arkistoinnin järjestämistä ja edustanut yhdistystä monissa, monissa yhteyksissä.

Kiitoksena innostavasta ja ansiokkaasta toiminnasta hallituksessa Ingalle ojennettiin Kalevala Korun korvakorut.

Liittyviä uutisia